Jag som älskar mörka tunga dofter har som många andra börjat dra mig mer och mer mot lättare och fruktigare dofter. Men jag kände att jag inte ville ha något med alkohol i, annars blir man så där härligt missfärgad med brännan och allt.

Så hittade jag denna från Leahlani.

En parfymolja med kokos olja och en blandning av essentiella oljor. Huvud dofterna är Neroli och Blue tansy. Jag har ju haft lite hatkärlek till neroli sen tidigare, så jag var lite små nervös när jag köpte denna, men jag hade testat Bless Beauty balm från Leahlani och den doften tyckte jag väldig mycket om. Denna skulle dofta exakt likadant och det gör den.

För att vara en ”grön” doftolja så sitter den kvar väldig länge. Om jag stryker den lätt bakom öronen på morgonen så kan jag fortfarande känna den vid 3 tiden.

Leahlani finns att köpa hops Alice & White, de har även mindre dofter. Jag är lite sugen på Mahana sen jag träffade La vie est Belle Mona på Naturligt snygg mässan sist.

 

/M

 

 

 

Annons