Kosås med eller utan å.. sak samma men jag för helt besatt av detta märke. Man får verkligen en vill ha allt känsla över märket. Coola kvinnor i deras kampanjer som man kan känna igen sig själv med. De satsar på fina ingredienser och att varje kvinna ska kunna hitta sin nyans.

Kosas släppte nyligen en casule kollektion en liten sportigare serie med lipbalms. Jag hörde balms och lips… Im there!

Lip fuel hyaluronic lip balm har en typiskt läppsyl konsistens men inte så man störs av den, extrem pigmentrik. Ett lager ger en lätt färg och vid 3 lager har du samma färg som på tuben. Den är inte det minsta klibbig, känns mer som om man har ett matt läppstift på sig vilket passar mig alldeles utmärkt då jag själv känner att jag har börjat glida mer och mer åt Low maintenace hållet när det kommer till makeup. Det ska gå fort och se naturligt ut.

De färger som jag plockade upp var Rush och Pulse.

Kosas lip fuel Rush & Pulse 

Rush är lite mer rosa medan Pulse går mer åt det röda, Pulse är typ min toppläpp färg så den gör att jag får en jämnare läppnyans. (förstår ni vad jag menar?) Medan med färgen Rush gör läpparna lite ljusare. Båda färgerna sitter ganska länge på läpparna men efter en kopp kaffe så kan det vara bra att fylla på. De har båda en svag mint doft som försvinner ganska fort.  Kostar runt 200 kr beroende på var man beställer från.

Kosas Lip Fuel I Pulse 
Kosas Lip Fuel I Rush 

LIP FUEL INGREDIENTS: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Silica, Octyldodecanol, Lanolin Oil, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Cera Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Beeswax (Cera Alba), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Camellia Oleifera Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Glucamannan, Acacia Decurrens Flower Wax, Rosa Canina Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Polyglycerin-3, Trihydroxystearin, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Palmitate, Captylyl Glycol, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Mentha Arvensis Leaf Oil [+/-: Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 30 Lake (CI 73360), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891)]

 

/M

 

 

 

 

Annons