För dig som är sent ute med julshoppingen har jag några bra tips.

Till den hårt jobbande syrran eller bästa kompisen:

Jag kan verkligen rekommendera denna palett. Den har allt man behöver och lite till. Perfekt för den som gillar smink men har inte tid att sätta sig in i att leta olika skuggor. Denna palett har allt, 8 fina mjuka skuggor, 1 bronzer, 1 rouge, 1 highlighter, 1 mascara och en superfin neutral gloss. Fantastisk bra pigment och väl värd sitt pris. Toppen kit för dig som gymmar under lunchen, bara att packa ner denna i träningsväskan och lite borstar. Kostar 650 kr finns blä hos Eleven.

SAM_0283.JPG

SAMSUNG CSC

Till tonåringen:

Ett litet kit med härlig duschkräm och små bubbelbads förpackningar i olika dofter. 100kr samt 79kr.

SAMSUNG CSC

 

Till bästa vännen eller förskolefröken:

Varför inte skämma bort de med härligt återfraktande handkrämer från Caudalie. De kommer att tacka dig sen.  ca 150kr finns på Sephora.

Jag gillar att ha sånt här hemma som perfekt gå bort present till värdinnan, alltid uppskattat.

SAMSUNG CSC

 

Till mamma:

Skäm bort mamma med ett ordentlig kit från Yes to med 96% naturliga ingredienser. Med handkräm, bodybutter och bodywash och morsan att dofta gott och vara silkeslen. Och ja hon kommer att lukta morot men inte så som det smakar i munnen utan mer söt och svag morot. Kostar ca 289kr finns hos Sephora.

SAM_0281.JPG

Till pappa, svågern eller brorsan:

Ok kanske inte till den som vill odla tomteskägg men istället för Niveas raklöddret som min pappa alltid köper så varför inte passa på med ett lyxigt raklödder från Biotherm? Finns att köpa på Kicks, Åhlens och Sephora kostar ca 379kr.

SAMSUNG CSC

/M

Annons