Denna palett har varit i mina tankar sedan Space NK släppte bomben i våras att Hourglass kommer med en ny limited edition palett till jul.

För mig som bara hört massa bra om Hourglass puder men själv inte vågat testa så var denna palett perfekt infart till märket. Varför har jag inte testat då kanske du frågar, ja för att meningar som ”lit from within” och ”brings a radiant on the face” skrämmer mig. Då tänker jag genast Hej Diskokula. Jag som redan har rätt mycket glans behöver inte skina mera.

Men jag chansade och om jag är glad att jag gjorde det eller vad.


Den är super härlig och väldigt lätt skimrande. I paletten får man 6 olika färger:
-Strobe Lighting Powder i Iridescent Strobe Light: en pärlemor-rosa som ger huden en fin lyster.
-Luminous Flush: en champange rosa rouge med luminous light som ger dig en dimmad look.
-Mood Exposure: en svag plommon färgad rouge med mood light för att ljusa upp huden.
-Luminous Bronze Light: En lätt bronzer med luminous light. Perfekt för att ge huden lite värme utan att det ser för kontur-aktig ut.
-Dim Light: En neutral aprikosbeige som blurrar bort små skavanker Denna är helt klart min favorit.
-Diffused Light: En svag gul puder som ska dölja rodnader.


Och med blixt


Finns att köpa hos Space NK för ca 880kr. Eller hos net-a-porter om du pallar med deras dyra frakt..

Efter att ha använt dessa puder sedan jag fick hem paletten för några veckor sedan så har jag inte tittat på de andra pudren som jag har hemma. Så denna är enligt mig verkligen värd hypen. De jag använder mest är Dim light som en all over puder och bronzer och rougen. Dessa är också de självklara återköpen för mig när de star slut.

Tycker helt klart att den är värd att kolla in.

/M

Annons