Ja det regnar ute men jag är sugen på en varm härlig sommar blandat med syrliga drinkar och chockfärger.

Har sneglat lite på Sephoras Craig and Karl  kollektion sedan den kom ut men känt äsch rött läppsift kan jag ju köpa närsom.. Men nu när jag var där inne igår på jakt efter ett nytt somrigt nagellack så såg jag den igen.  Jäklar vad snygg den är och why not. Den är billigare än Mac russian red som du har spanat på..


Till min super förtjusning så luktar den grape! Vad är en sommar utan Fanta Grape!  Ja jag vet man ska inte bry sig om dofter och jag kände inget när jag swatchade den i butik men alltså Grape.

Det finns totalt 3 läppstift i denna kollektion. De är alla matta men så färgrika. En chockrosa, orange och denna röda som heter West end swirl.

Hållbarheten är super, den sitter verkligen som berget. Jag satte på mig den vid 3 tiden och hämtade barn, pussade barn, åt mat och drack kaffe vatten etc. Och färgen satt kvar.  Det enda som man måste tänka på är att använda en oljebaserad remover när man ska ta bort den annars blir det lite clownigt.


Så här mycket får man i hylsan


Den kommer att räcka länge!

Swatchen till vänster är ett lager och till höger är två.


Med blixt


I’m in love!

/M

 

Annons