Beautysale rant. 

I fredags hade jag laddat. Jag skulle till Sephora på Birger Jarlsgatan och reashoppa. 

  
När jag kom dit blev jag sjukt besviken!  Där fanns gamla sunkiga noname parfymer. Ett litet ställ med Sensei krämer som ändå kostar 800kr, ja på rean.

Sen hade de 30% på sisley som de håller på att sälja ut. Lite Helena Rubenstein ställ också. Men inte så mycket mer än så. 

Vad hände liksom? Visserligen var jag där rätt tidig och man hoppas bara att de kom igång under dagen.. 

Sen hade jag som guldmedlem fått en förtur på Kicks.se rea men den var rätt torr den med. För det första krashade sidan hela förmiddagen och sen fanns det knappt något kul. Mac smink från gamla kollektioner som är rätt svåra att bära upp, mossgrön läppglans..

Men en sak som gläder mig var att Sephora har nu börjat ta in fler och fler roll on parfymer.  Jätte praktiskt om man vill prova ut en parfym eller ska åka bort men inte vill ha med sig hela flaskan. Eller som bara gillar att byta mellan olika utan risk att parfymerna hinner blir gamla. 

  
  
Som ni ser så är det lite tomt men jag ger inte upp hoppet om Sephora än.

 /M

2 reaktioner till “Beautysale rant. ”

  1. Måste bara säga att jag känner mig lika besviken som du! Både på Sephora och Kicks! Iofs så var det på Sephora i Täby C som jag fyndade Chanel och riktigt fina saker förra året. Har inte kommit iväg dit ännu, bara Biblioteksgatan som inte hade nåt. Det bästa är säkert redan väck i Täby, men desto bättre för min plånbok, haha! 🙂
    Kram Lotta

    Gilla

    1. Ja det är helt klart Sephora i Täby man ska till. Jag var där någon dag efter rean hade dragit igång. Det fanns massor kvar men inget som jag verkligen ville ha:/ Lite krämskuggor från Dior och MUFE men det känns lite som en ryskroulette över dem. Tänk om man köper en torris 😦 Helt klart bättre för plånkan 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s