Är det en foundation, puder eller BB creme? nä det är en flytande compact foundation. Eller snarare cushion compact.  Det märks tydlig att Lancome har hämtat sin inspiration till deras nya produkt från asien. Där det har funnit cushion kompakt och BB crème sen länge. Men exakt vad är det då? Jo det är en svamp som är dränkt med foundation som du med en annan svamp tar upp produkten med och antingen duttar eller sveper över ansiktet beroende på vilken täckningsgrad du vill ha.

IMG_7383

IMG_7385

IMG_7387

Vad tycker jag om den?

Jo det är faktiskt väldigt behaglig att använda. Lite kylande och har en ganska lätt täckning men det går att bygga upp till en medium täckning , men du får inte full täckning av den om det är det du letar efter. Och det känns som ingenting på huden, så bara en massa plus! Sen är den himla smidig då man kan ha med den ut och förbättra på sminket under dagen utan att tänka på att ta med foundation borste som smutsar ner necessären.

Helt klart min nya favorit.

Den kostar 395kr och finns i 6 nyanser.

5/5

/May

Disclaimer: Denna produkt är köpt för mina egna pengar.

Annons