Oh wow, wow wow wow. Clarins är riktigt heta på läppar just nu. De har utökat ytterligare en måste ha produkt i deras Instant light serie.

Denna gång är det i form av ett gloss med vårdande jojoba och hasselnötsolja. I den gula 01 Honey innehåller den även mirabell olja som ska återfukta torra läppar och lämna de mjuka och lena och så doftar den lätt honung men inte alls mycket.

IMG_7358

IMG_7361

I den röda är det utöver jojoba och hasselnötsolja även hallonfröolja som ska skydda läpparna från åldrande med hjälp av antioxidantiska egenskaper. hm… skydda mot åldrande men innehåller inga solskyddsfaktortor i någon av de… Denna doftar givetvis hallon.

IMG_7363

Well well, De känns sköna på, man får helt klart mjuka läppar. De är en aning klibbiga ( ugh min man lär inte gilla detta)  och ger en väldig svag färg. Men du får väldigt mjuka läppar fort av dessa om man tex jämför med Babylips. Än så länge har jag bara haft dess i en dag och behöver prova de under lite länge tid för att kunna utvärdera de mer noggrann. De kostar 189 kr styck och finns ute i handeln nu. Tips Skincity.se säljer de för tillfället för 152 kr.

IMG_7364
Utan blixt
IMG_7365
Med blixt

Vad tycks?

/May

Disclaimer: jag är inte sponsrad eller kompenserad på något sätt. Dessa har jag köpt för min egna pengar.

Annons