Alltid när jag tar mig tid att åka till stan ser jag alltid till att gå förbi Urban Outfitters. De har alltid så roliga småsaker där.

Jag tycker att deras kläder inte är så speciella men jag gillar atmosfären. Böcker att bläddra i, smycken och små roliga skönhetsartiklar.

Det är just skönhetshets artiklarna som drar mig dit. Man vet aldrig vad man kan hitta. Ofta blir man glatt överraskad. Denna gång hade de fått in Not Your Mothers hårvård. Ett amerikansk märke som inte är djur testad och innehåller inga animaliska fetter och ska vara prisvärd. Eftersom jag har det rätt bra med min schampoo och balsam rutin så köpte jag inget nytt från de, men ville vände testa något och då fick Smooth Moves följa med hem.  Den ska hjälpa till att defrizza och stärka håret och glans. Vi får se om den lever upp till det.

Sen hittade jag små söta tvålliknande handkrämer från EOS. Ni vet de som gör de där små runda äggliknande  lipbalmen som många har. De fanns två dofter en Rasberry och Cucumber. Hand krämen är utan gluten, parabener och animaliska biprodukter. Den sjunker in väldig lätt i huden och doftar fräsch men inte störande som det kan kännas ibland när man vill smörja händerna under en föreläsning men ens handkräm är en sån där spa upplevelse att man hellre låter bli..

Sist men absolut inte minst så hittade jag Dr. PAW PAW. En multi salva som innehåller just paw paw. Lite nyfiken på om den är lika bra som Lucas Paw paw som är så himla svår att få tag på då de säljs i stort set bara i Australien.

IMG_6255

M.

Annons