När jag är ledig gillar jag att titta på youtube. Det finns så mycket roligt att se, allt från konspirationsteorier till smink hauls. Det cirkulerar alltid roliga skönhetstaggar och för mig som är en skönhetsnörd kan titta i timmar. 😀 

Denna tag kändes helt rätt för mig så jag hänger på den och gör en blogg variant istället för youtube film.

Favorit lipbalm/treatment? I mina yngre dagar var Elisabeth Arden eight hour cream allt för mig, jag älskade den tallaktiga doften och hade den till allt. Numer har jag hittat andra favoriter som Fresh Sugar Rose tinted lip treatment. Väldigt smörig som en bodybutter och doften är heavenly, en mix av citrus och bränt socker behöver jag säga mer. Den återfuktar läpparna och sitter kvar länge och självklart ett plus att den ger lite lätt färg. Tyvärr är denna produkt väldigt svårt att eftersom Fresh inte säljs här i Sverige men ska du till USA och går förbi Sephora köp TVÅ! 

Favorit röd läppstift/gloss? Nars penna i Red Square lite lagom orange röd och sticker ut. En ny favorit är Bourjois Rouge edition velvet matte lip cream i 01. Den är som namnet säger en matt läpp kräm som ligger i en lipgloss förpackning. Maken gillar denna väldigt mycket då den inte kladdar av sig på honom. 

Favorit hudfärgat läppstift/gloss? Denna säsong har jag snöat in mig helt på mycket beiga läppar eller de där ”dina läppar fast snyggare” looken. Det är så himla snyggt att ha neutrala läppar till en mörk ögon makeup.  Favoriten just nu är Topshops läppstift i Beatnik. Är jag bara sugen på en glossig nude använder jag Marc Jacobs Sweet Escape en beige aprikos färgad gloss med gullig skimmer med en svag vaniljdoft.

Favorit rosa läppstift/gloss? Jag tror inte att man kommer ifrån Clarins creme brulé doftande Instant Light natural lip perfector i 01 rosa men ändå naturlig och inte så mycket vitt pigment som gör att läppar lätt kan se randiga ut. 

Favorit MAC läppstift? Har faktiskt ingen… eller jo deras samarbete med Proenza Schouler lipstick i Woodrose. Ljus rosa med beige. Perfekta färgen för nudeläppar men som MAC alltid håller på med deras limited edition så går denna inte att få tag på igen 😦 Varför kan de inte bara sluta med deras limited editions och göra färgerna permanenta? Visst jätte kul och det hypeas till max men sen då? då står man där återigen och måste hitta en ny favorit.. so sad!

Favorit vår/sommar nyans? Rosa rosa rosa läppar. Under våren använder jag mycket Dior lipglow den är mer som en lipbalm som ger en liten hint av rosa färg. Perfekt när man inte riktigt vill ha något tungt på läpparna men ändå ha något. Och Clarins Instant Light natural lip perfector. 

Favorit höst/vinter nyans? Denna höst blir det nog mycket nude läppar men senare i höst kommer röda stiften fram. Då kommer jag att rocka Nars Red Square. 

Lipliner, ja eller nej? Jag borde säga ja men egentligen nej, det funkar inte för mig det är ett steg för mycket…. Och nu med all listains som finns så känns det rätt värdelöst för min del. 

Vad suktar du efter härnäst? Guerlains lipgloss i 402. Beige brun och lite guld, perfekta nude nyansen

IMG_5175.JPG
/ⓜⓐⓨ

Annons