Fördelen med EU är ju den fria handeln och att man slipper tulla när man handlar från andra medlemsländer. 

Här kommer lite tips och info om de ställen som jag brukar handla ifrån.

Feelunique.com: Har allt från Dior, Guerlain till Rimmel och Bourjois. De har också väldigt stor utbud av ekologisk hudvård som är väldig prisvärd. Även om Feelunique är ett brittiskt företag ligger företaget på jersey öarna och de tillhör så klart inte EU och man åker tyvärr ofta på tull men Feelunique betalar alltid tillbaka den summan till deras kunder. Det tar ungefär 3 bankdagar så har man pengarna på kontot igen. 

Selfridges.com: Som NK på nätet med allt från kläder, dyra handväskor till Charlotte Tilbury smink. De har ett mycket stor utbud av de stora lyx märken som Chanel, Tom Ford, Jo Malone osv. listan kan göras hur lång som helt. Mitt absoluta favorit ställe att fönstershoppa från 😉 Men med en frakt på hör och häpna 150kr… det är som att de har fastnat i nittiotalet. Kom igen Selfridges det finns mindre företag som skickar helt gratis över världen.

Lookfantastic.com: Stort utbud och hela Dermalogicas sortiment men skickar inte nagellack och aerosol sprays och parfymer. Gratis frakt över hela världen. 

Space NK: Skönhetsmecca number 1 med märken som Chantecaille, By Terry och Hourglass ❤ behöver jag säga något mer? Vid beställning över 600kr är frakten gratis annars kostar den runt 50kr och tar ca en vecka. 

Escentuals.com: Superbra sida med stort utbud av franska apoteksmärken som Bioderma, La roche posay, Avene. De säljer också Guerlain, Dior och Clarin mycket billigare än andra webshoppar. Frakt tillkommer med 50kr och leveranstiden är ca en vecka. 

Cultbeauty.com: Utbudet är noggrann utvalda av deras team med märken från hela världen. Tyvärr gör det också att utbudet är rätt begränsad. Men de är snabba att få in hypade skönhetsprodukter. Gratis frakt över 500kr och mycket snabb leverans 3 arbetsdagar bara. 

Beautybay.com: Bra sida men tillskillnad från de andra ovan är den ganska begränsad, men bra reor och rabatter lockar mig tillbaka. Söta märket Anna Sui och Pixi finns där och de har även ett brett utbud av Urban Decay. Gratis frakt och tar ca 1 vecka. 

 

/ⓜⓐⓨ

Annons