Nu när det är varm och man hänger mycket i poolen och på stranden så brukar jag inte sminka mig lika mycket, men samtidigt så vill jag ha något.

Dessa tre har blivit mina följeslagare var jag än går.

Olio E Osso i No 9 Spring

En multibalm som ger lite färg, passar för både läppar kinder och på ögonlocken. Den är otroligt återfuktande och ger lite glow på kinderna. Finns i massor med färger. Finns tyvärr ej i Sverige men jag hoppas verkligen att detta märke hittar sig hit. Närmaste återförsäljare är Naturisimo.com Kostar runt 27 pound.

inci: Butyrospermum Parkii (Shea) Nut Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cera Alba (Natural Beeswax), Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470).

Linda Hallberg Blossom lip oil

Så skön att ha på läpparna när man är ute efter gloss. Kladdar inte och håret fastnar inte.   Den är fantastisk på nagelbanden. Mina som alltid är lika torra som Sahara älskar denna olja. Innehåller passionsfruktsolja och söta små blåklintsblad och även denna kan man använda överallt och så doftar den lite lätt tea. Kostar ca 170 kr och finns på Kicks

inci: Polyglyceryl-2 Diisostearate, Polybutene, C12-15 Alkyl Benzoate, Passiflora Edulis Seed Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum (fragrance).

Sun Bum sunscreen face stick spf 30

Liten nätt och super händig spf stift när man behöver en lite touchup. Den blir inte glansig och är broadspectrum. Jag sveper den fler gånger över de där envisa pigmentfläckarna jag har fått på kinderna och runt ögonen. Denna svider inte och sitter på plats. Sen är den bra att lätt och snabbt svepa på barnens kinder och läppar. Doftar pina colada. Tyvärr är den svår att få tag på då den endast säljs i staterna men väl värd i fall du är där 🙂 Kostade runt 8 dollar.

inci: Avobenzone 2.00%, Homosalate 15.00%, Octinoxate 7.50%, Octisalate 5.00%, Ascorbyl Palmitate, Beeswax, BHT, Cetyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Fragrance, Ozokerite, Paraffin, Polyester-8, Polyethylene, Tocopheryl Acetate

 

Olio e osso No 9, LH Blossom lip oil, Sum Bum face stick (syns knappt) 

Vilka är era favoriter?

 

 

 

Annons