Ni kanske kommer igår hur jag total dissade Glossiers soothing face mist som jag köpte i USA förra året. Den var en helt ok rosdoftande mist men sved som bara den om man fick den i ögonen. Fast jag sprayade på avstånd. 😦 Samtidigt så kunde pumpen haka upp sig vilket störde mig något enormt. Jag menar hur svårt kan det vara att ha en bra pump till en facemist?

Men i somras släppte de en ny uppdaterad mist i samma instagramvänliga förpackning och den är så mycket bättre. Bättre spray, ger en bättre mist , ingen pump som fastnar mitt i sprayandet och svider inte alls. Bravo!

Nya inci: Aqua/Water/Eau, Rosa Centifolia Flower Water, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Citrate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Glossier finns endast att köpa från deras egna Webshop men de skickar till Sverige. Båda misten är köpta för mina egna pengar.

/M