Apoliva släpper 4 nya smaskiga lermasker. Anpassade för olika hudtyper.

En återfuktande (rosa) som skyddar och bibehåller den naturliga fuktbalansen med ingredienser som jojoba,  japansk körsbärsblom och bomullsfröolja.  Denna behöver man inte skölja av utan kan gott och väl låta sitta kvar på över natten. Perfekt för dig som är torr och behöver mycket fukt.

Den röda är en djuprengörande ansiktsmask som innehåller BHA syra och är anpassad för blandad/fet hudtyp. Den innehåller ingredienser som BHA, röd pion, kokos och olivolja. Jag använde den igår kväll och upplevde att huden kändes lite mattare efteråt.

Den blåa är en uppfriskande ansiktsmask som ska pigga upp och svalka huden. Innehåller jojoba, speedwell och provitamin B5.

Den lila lermasken är en lugnande och svalkande mask med purple ginseng, aloe vera och allantion. Bra för dig som tenderar till att blir röd i huden, eller efter en salongsbehandling.

Alla har de såklart gått igenom Apotekets hårda kvalitets kontroll. De innehåller 15 ml var och även om det är en engångs produkt så kan du verkligen få ut 2-3 användningar beroende på hur generös du är med ditt maskande och kostar 25 kr styck.

/M