Ingen svensk har väl missat att Glossier nu skickar till Sverige. Från England så man slipper tullen … än så länge…

Jag har ju testat en hel del produkter från dem och nu tänkte jag lista topp, medel och no no

Topp. Klart värd pengarna och köper helt klart igen. 

 

Cloud paints. ja de små färgtuberna som du kan mixa ihop till en egen custom shade eller bara använde som de är. Väldig pigment rika och har en lång hållbarhet. Den där lilla tuben räcker länge! Kostar 160 kr st och finns i 6 färger.

Glossier YOU parfym. Jag trodde jag skulle tycka att den var meh och efter ha sniffat på den fasta parfymen hons Stilbloggen så hade jag rätt. Den var rätt basic och Clean inspirerat. Men så fick jag en tester av edP och wow vilken skillnad. På mig blir den fräsch men väldig muskig, nästan lite träigt. Så kärlek vid andra sniffet kan man lätt säga. Om du är osäker så kan jag verkligen rekommendera dig att lägga ner gratis testen av Glossiers You i varukorgen.  Kostar 220 för den kompakta och 560kr  för 50 ml edP

Perfecting skin tint. Jag klämde och kände på den i New York förra sommaren och tyckte meh… men det störda var att det var det enda jag ångrade att jag inte köpte med mig. Jag tänkte nog:  hmm det var ju inte så mycket pigment för pengarna utan att själv tänka på att jag knapp bär någon bas alls. Hur tänkte jag där egentligen? Egentligen är den perfekt för mig. Jag som älskar tonade dagkrämer mer än foundation och vill ha något lätt som mer bara jämnar ut. Den är fantastisk för dig som är på språng och vill ha en lätt täckning. Jag tycker ut en liten del i handflatan och smörjer in den som en ansiktskräm. DONE! Kostar 240 kr för 30 ml. Finns i 5 färger, jag har färgen Dark men hade kunnat gå upp till Deep nu under sommaren.

Stretch concealer Denna concealer smälter fantastiskt in i huden. perfekt för en liten touch up under dagen. Jag har färgen Dark och den passar bra ihop med sin skin tint i Dark. Kostar 170 kr

Medel. Helt ok men inte wow. 

 

Milky jelly cleanser. Hade höga förväntningar på denna, kanske för höga. Alltså det känns som jag pumpar ut plast. Den får bort sminket och så men nä verkligen inte wow faktor här. Det finns bättre melting cleansers där ute. Sen har den en konstig svag ros doft som de hade kunnat skippa helt. Kostar 177 kr.

Priming moisturizer. En väldig enkel ansiktskräm. Många jämför den med Embryolisse men jag tycker att Embryolisse är mer återfuktande. Jag får inte alls samma feel över denna. Embryolisse är rätt tjock i konsistensen men denna är mittemellan, alltså inte tunn men nästan. Den har funkat bra för mig under sommaren men till hösten kommer jag att behöva något fetare kräm.  Kostar 200 kr.

Boy brow. En färgad bryn gel. Jag fattar inte alls hypen, folk som har hyllat denna kan inte ha hört talas om Benefits Gimmie brow som också har fiber. Jag kommer att använda upp den men kommer nog inte att köpa igen för att jag känner att samma typ av produkt kan man köpa på HM. Kostar 140 kr och finns i 4 färger.

Generation G lipstick. En matt lipbalmig läppstift som inte torkar ut läpparna. Som att du har mattat ner ett vanligt läppstift med papper. Har inte den bästa hållbarheten men man behöver heller ingen spegel för att återapplicera. Det enda som drar ner den är dess enkla och väldig plastiga förpackning. Det är inte ens bra plast.. Colour pop har gjort en liknande produkt som ser identiskt ut och heter till och med Blotted lips kolla in de istället. Kostar 170 kr st.

Balm dot com. Denna vaseline instagram salvan som alla skulle ha. Jag tycker att den är ok som lipbalm. Den är tjock och sitter på plats och kommer i massor av ”smaker” men där stannar det. Det finns inget wow i denna multifunktionella produkt. Jag skulle hellre kolla in Lanolips 101 ointment, de är the bomb dot com! Glossier balm dot com kostar 100 kr st.

Lip gloss. Tänk dig det klibbigaste läppglanset ever. japp så klibbigt är det. En riktig boyrepeller. Den är rosa i hylsan men på läpparna är blir det ingen färg utan bara så där härligt glossigt. Köp om du gillar klibbiga gloss, skippa om du hatar att håret fastnar.. Kostar 130kr för 4.2 ml

No no. Girl save your coins

 

Invisible shield. Alltså jag vet inte var jag ens ska börja. Klart jag köpte den, jag är ju en sucker för solkrämer som inte ger en whitecast. Dyr och plastig burk, luktar typisk solkräm och ger ingen som helst återfuktande känsla på huden. Jag trodde ändå att den skulle vara en hit i mina ögon but nope! 240 kr för 30 ml. Bra med en pump men det är svårt att se hur mycket det är kvar. Känns som jag pumpar ut 50 kr per användning för en pump räcker inte för hela ansiktet. Finns bättre.

Soothing face mist. Nu har de i för sig formulerat om den och jag har förra årets version. Men gud alltså, om du råkar få in det i ögonen. Svider som fan! och varenda jäkla gång. Det går liksom inte att njuta av denna mist. Doftar ros och återfuktar superbra på huden men för mig är den numer en kroppsspray. 150 kr för 95 ml.

Om du är sugen på att testa lite glossier så har jag en 10% kompis kod. DM me! disclaimer: När du använder min kod så får jag en liten summa från glossier att handla för. 🙂

/M

Annons