Min vackra infleuncers kompis Sofie från ekosmetika tipsade mig om RSM beauty. Så självklart var jag tvungen att testa. Haha det tog mig typ två veckors av googlande för att avgöra vilken färg jag skulle satsa på först. Ekologisk smink är inte alltid så billig.

Men till slut så blev det en Illusive lip2cheek. Först skulle jag ha en beige brun Moment lipshine a la Gisele Bundchen, ja RMS tog fram den speciellt för henne. Jag ÄLSKAR Gisele!!! Men nä den färgen funkade inte på mig.

Det blev illusive istället. Jag föll för tanken att man kan använda den som både läppstift och rouge. Ett super plus för att den också är matt av sig. Jag är inget fan av de glossiga cheekbalms som finns ute på marknaden. Jag är för glansig av mig för att kunna bära upp dem utan att se ut som jag precis kommit ut från ett spinning pass.

RMS lip2cheek illusive

Här är den på mig. Jag har använt den på både läpparna och kinderna.


Illusive mattar ner sig utan att torka ut. Jag upplever inte att läpparna blir torrare av den. Det känns faktiskt rätt behagligt och färgen sitter på väldig bra, fortfarande kvar efter 2 koppar kaffe. Doftar milt av kokos men inget som stannar kvar och jag upplever att det är enklast att applicera produkten med fingrarna.

RMS beauty finns på lite olika ställen, eleven.se, cowparfymeri och naturligtsnygg.se

Lip2cheek kostar 390kr och är väldig dryg.

/M

Annons