Pixi Glow tonic to go är precis som den låter , resevänliga pads indränkta i Pixis kända toner Glow tonic. För 299 kr får man 60 st tunna pads med två olika sidor att användas beroende på hur mycket exfoliering man vill ha.

img_1275

Jag kan säga på en gång att köp inte detta, köp hellre den vanliga Glow Tonic flaskan och dränk några bomulls pads i en återförslutningsbar påse om du absolut inte kan ta med dig flaskan och bomulls pads när du reser.

Dessa är för torra av sig och jag upplever att jag ofta får ta två pads för att täcka hela ansiktet och dekolletaget.  Då är vi inte längre uppe i två om dagen utan fyra om dan… Rätt dyrt då. Jag har även provat att ställa burken upp och ner så att jag alltid får den fuktigaste först men det räcker ändå inte till för mig, visst det är en klar förbättring. Hade jag haft en flaska Glow Tonic hemma hade jag lätt hällt i lite i burken. Och ja jag grämer mig lite för att jag köpte dessa istället för att köpa en ny flaska Glow tonic när den förra tog slut.

Tanken är god men levererar inte.

/M

 

Annons