Ja du läste rätt. Glossy box här i bloggen. I helgen var det Acadermia mässa och en av utställarna var Glossy box. Annika min bloggkollega från Dare to be you har haft Glossy box länge så något bra måste den väl ändå vara.

Där hade de limited edition julboxen till försäljning med hela 6 st fullsize produkter för 299kr (medlem)  eller 349kr (icke medlem) Denna får du inte på automatik som prenumerant utan måste beställa.


Vad fanns i boxen då? 

  • Barbor ampoule concentrates 7 st. Man knäcker av ampullen och klappar in koncentratet i ansiktet. Den ska användas som ett serum så efter rengöring men innan nattkrämen.  Ska blir kul att testa då jag har många vänner som älskar deras ampuller. kostar 270 kr för 7 x 2 ml.
  • Ciate gelology top coat. Ett gel liknande överlack som ska göra att manikyen håller mycket längre än ett vanligt överlack. Jag har inte testat Ciates gel serie men har haft många av deras vanliga lack. Fina färger men jag och den där långa borsten är inte bästisar… lacker kostar i butik 169 kr

  • Absolute New York fina Icon eyeshadow palette. Jätte fina färger som påminner lite väl mycket om Urban Decays Naked palette… Den kommer som UD Naked palette med en pensel och stor spegel men kostar inte alls lika mycket: 190 kr kontra UDs 485 kr. ska bli spännande att testa 🙂

  • Skin & Co, ett gammal italiensk företag som har sedan 2013 haft i tryffel olja i rengöringen… Med tanke på att vi alla vet hur dyr tryffelolja är så undrar jag över hur mycket tryffel det faktiskt är i produkten och om den mängden också kommer att tillföra något.  Den är en cleansing oil och med det vet man att dessa tar alltid bort allt utan en massa gnugg och dubbel rengöring. Den innehåller inga mineraloljor, parabener eller ftalater och kostar i butik 280 kr för 200 ml.

  • Figs & Rouge Advance Invisible pores night detox serum. Skall appliceras på T-zonen innan man går och lägger sig och ska hjälpa till att minska problemen som kan uppkomma där.  Figs and Rouge kände jag till tidigare genom läppbalmen som kicks sålde, Coco Vanilla var min favvis. Ska bli kul att testa deras hudvård. Denna lilla tub kostar 350 kr i butik.
  • Etre Belle lip twist pencil. Ett klar rött läppenna som också är ett läppstift vilket måste betyda bra hållbarhet. Måste testas under julfesterna. Kostar 160 kr.


Varför har inte du hakat på Glossyboxen tidigare?

Själv har jag hört lite olika om Glossy boxen, typ att den är svår att säga upp, att de hade  Make up stores utgångna kollektion i boxarna…  och att man får samma produkter efter ett tag… Ja saker som har gjort att jag kände mig lite osäker på om jag verkligen ville binda upp mig för det är faktiskt en prenumeration som kostar 139 kr/ månad med en månads uppsägningstid. Sen gillar jag att testa nya saker rent generellt och läser på ganska mycket innan jag köper det. ok ok kanske inte läppstift och så men det ska vara tilltalande och inte kännas som att det är en massa okända halv bra märken som man aldrig hört talas som tidigare om ni förstår vad jag menar. Sen måste man också komma ihåg att detta är en deluxe box, du får ex inte med 6 full size i de vanliga boxarna men samtidigt så hade detta kostat mig mer än 1500 kr om jag köpte produkterna separat.

Boxen är jätte bra för dig som inte orkar/har tid att botanisera dig i skönhetsdjungeln och perfekt om man gillar att testa lite nya saker och gillar Kinder äggs känslan. Lite små lyx i vardagen 🙂

Boxen är köpt för mina egna pengar.

/M

Annons