Foreo har lanserad en ny produkt. Foreo play, en liten 5 x 5 cm vibrerande rengörings puff inte större än en bomullspads  Tanken med denna är att det ska vara en inkörsport till Foreo världen. Den är tyvärr inte uppladdningsbart som de andra är men kostar 299 kr och räcker upp till 100 tvättar. Lagom för att kunna bestämma sig över om det är värd att lägga 900+ på de större uppladdningarbara modellerna.


Och ja det är den. Efter att ha använt Clarisonic i två år så tycker jag att Foreo slår den ut ur parken. Den är i silikon och inte alls lika aggressiv mot huden. Den vibrerar bara, Clarisonics borsthuvud vibrerar och roterar och Clinique variant vibrerar i handtaget. Du behöver aldrig byta borste, Clarisonic rekommenderar att du byter borsthuvud var 3:e månad (235kr) vilket då blir en årskostand på 940kr + engångskostnaden för Clarisonic på 1375kr. Foreo kostar från 900kr beroende på modell. You do the math!


Jag har alltid velat testa Foreo men känt lite att 1700kr (då fanns inte Foreo go ute)  var lite mycket att investera i ytterligare en rengöringsprodukt och osäker på om det var något för mig. Och nu till min stora förtjusning så har de även släppt Foreo Go som är i samma storlek som Play och är uppladdningsbart och kostar 900kr. YAY!

Så när batteriet tar slut på min Foreo Play kommer jag att köpa Foreo Go. Love!

Foreo finns att köpas på bla, Eleven.se, Lyko, NK och på Foreos egna sida.

/M

Annons