Ni vet när man har spanat in en ny produkt som man lovar sig själv att köpa när den liknande produkten man har hemma tar slut och så helt plötsligt så händer något magiskt, skiten tar inte slut. Men nu jäklar har min Josie Maran argan infinity intensive creamy oil tagit slut.

IMG_2317

Josie Mara Argan Infinity intensive creamy oil.

En naturligare variant på Elizabeth Ardens 8H kräm som är 99% naturlig.Den består av Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil**, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit**, Coco-Caprylate/Caprate**, Beeswax**, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)**, Glyceryl Dibehenate**, Tribehenin**, Glyceryl Behenate**, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil**, Tocopherol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil**, Abyssinian Oil (Crambe Abyssinica) Seed Oil**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract**, Soybean Glycerides**, Linoleic Acid**, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil** Mangifera Indica (Mango) Seed Butter**, Aleurites Moluccana Seed (Kukui Nut) Oil**, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil**.

*Organic. **Natural.

Jag gillade den skarpt. Man måste dock förvara den kallt annars finns det risk att den kommer ut som en olja än kräm. Jag använder den till allt, som handkräm, på läppar, hälar , armbågar, torra barnkinder etc etc. Tuben räcker i över ett år, man behöver bara en liten klick. Nackdelen med Josie Maran är att märket bara finns på Sephora utomlands. Men ser du den så köp! Jag har redan en tub på väg hit 😀

5/5

 

Paula Choice Resist pure radiance skin brightening treatment.

Ska var effektiv mot rynkor och hyperpigmentering, om jag kände av det… nä sorry. Men det är så svårt det där, den innehåller mycket Niacinamide som är ett ämne som hjälper mot hyperpigmentering men det kan ta flera månader innan man ser resultat och man måste vara konsekvent med att använda det.  ”Imparts instant radiance” ja för att den innehåller lite mica.

Jag kommer nog inte att köpa denna produkt igen då den var lite för silikonig för mig men använder redan en annan produkt som också innehåller Niacinamide.

2/5

 

Eucerin DermatoClean eye make-up remover.

Tvåfasmakeup remover som ska vara snäll mot ögonen. Jag tycker att den funkade rätt bra, den gjorde inte ögonen suddiga som det kan bli ibland med tvåfas removers. Men tycker ändå att Garniers tvåfas remover är bättre och billigare dessutom.

3/5

 

Annons