Förra veckan var det dags för Stockholm Beauty Week igen i So Stockholm gallerian. Det är en mässa för alla skönhetsintresserade där man får träffa skönhetsbranchen och gå på föreläsningar och kanske om man har tur bli ompysslad med den senaste tekniken som microneedling.  Denna gång hade de gjort den ännu större genom att öppna upp den andra delen av So Stockholm gallerian och det var packat med folk. I år var det mycket fokus på ekologisk hudvård. Toppen!

IMG_2184
Stockholm Beauty Weeks egna Maria Forssen inviger mässan.
SAMSUNG CSC
Palina Lina.
SAMSUNG CSC
Smink från Palina.
IMG_2180
Hanna från Naturligtsnygg.se talar om webbshoppen och nya boken.
SAMSUNG CSC
Yuko Ono servera matcha tea på japans sätt.

Det jag uppskattade mest med mässan var att jag fick chans att lyssna på hur Palina Lina startade upp sitt eget sminkmärke. Det där med att man vågar att chansa och bara gör det inspirerar mig väldigt mycket. Palina är också på gång med hudvård.

Var du där? Vad tyckte du var roligast?

/M

 

Annons