Vad fanns det i boots paketet då?

Jo jag passade på att köpa på mig massor med duschkräm från härliga soap and glory Rich and famous är min absoluta favorit. De är alla härligt krämiga men Rich and famous doft är så härligt med mandel och honung och havre, ja du läste rätt havre.IMG_1744

Sen var jag tvungen att testa lite rengöring från S&P och jag kan säga redan nu att jag gillar den. och vad är en haul utan en läpprodukt med 😉 Smooth Operator hmm ja den påminner mig om Carmex blåa burk, typ exakt kopia med lite mer kokos doft. Den har blivit familjen nya favorit för jag hittar den inte där jag la den sist. grr

IMG_1745

Blev himla glad när jag såg att jag kunde köpa Shea Moisture schampoo och balsam från Boots. Har bara provat det en gång tidigare i Thailand och minns fortfarande hur gott och mjukt håret blev efter. 3 balsam och 1 schampoo, ja det är typ så fort vi bränner balsam på en schampoo här i familjen. ..

IMG_1743

Och denna Liz Earle cleanse and polish hot cloth cleanser, min enhörning. Har hört så mycket gott om denna cleanser från de brittiska bloggarna och alltid haft den på listan av måste testa och nu har jag den. jippi.

IMG_1742

Annons