Ja alltså jag vet liksom inte hur jag kan beskriva det som hände i lördags på bästa sätt. 

Jag dog av starstruck! 

  
Skin city bjöd in sina kunder på ett vip event med självaste grundaren till Paulas Choice, Paula Begoun och hennes partner in crime Bryan Barron. 

Jag är en riktig paulas choice nörd och jag testat det mesta och följer alla i deras team på sociala medier och när Bryan sa i deras live chat (youtube) att de skulle åka till Stockholm då var det liksom bara en som gällde, Ta dig dit! 

Vi blev upplockade av skincitys special buss från Centralstation ut till deras lokaler i Täby. 

 
Framme 

 
 
Väl framme mötts vi av Annika och hela det fantastiska teamet som ordnade detta. Det bjöds snittar och bubbel. 

  
Sen var det dags att sätta sig för snart börjat showen. Så spännande! 

Jag, så nördig som jag är satte mig längst fram.  😆 

 Nu börjar det.

Paula pratar om hur framgångsrika hennes böcker hade blivit.  Att en bok till och med finansierade hennes hus, tack vare Oprah 😉 

Hon pratade om hur alla företagen försöker locka oss med löften om yngre hud med ingredienser som inte alls levde upp till vad de lovade och hur hennes läsare önskade att hon kunde komma ut med egna produkter så de slapp leta i skönhetsdjungeln. Så var Paulas choice född.

Sen talade Bryan om vilka ämen som faktiskt är bra för huden eller dåliga och vad man kan göra för att få bättre hud. Bryan är den nördiga av de två och i like my nerds.. 

Nä men han är verkligen min idol. Han besitter på så stor kunskap om allt, produktmarknadsföring, kosmetik, ingredienser, myter och varför folk tror på dem osv jag kan rabla på här. Om jag kunde vara en bråkdel så klok. 

Sen var det mingel och jag passade såklart på att prata med båda Paula och Bryan och med min bok i hösta hugg. 

  
Behöver jag säga att Paulas hud är flawless! 

  
Jag och min idol Bryan Barron. 

Vad har jag lärt mig från Bryan? Att jag måste öka min spf game. Använder redan med 30 i ansiktet dagligen men nu jäklar 50 here I come! 

  

I had the best time of my life. 

/M

Annons