Har jag sagt att jag dyrkar Paulas Choice? Bra produkter som gör vad de lovar utan en massa tomma löften, ingen BS med andra ord. Jag har följt henne sen Oprah dagarna och stalkar hennes team lite lätt på sociala medier 😉 Hon har en sida (http://www.paulaschoice.com/beautypedia) som är väldig bra för att kolla upp andra produkter på utan att det känns som en ”köpt recension” . De är oberoende och granskar alla studier som andra märken säger sig ha gjort.

På Beautypedia kan man läsa om de flesta kända märken och läsa mer ingående om olika oljor, djurtester, nackdelar med burkförpackningar mm. De är väldigt snabba på att får upp recentiorer av nya produkter från ex Dior, Bareminerals, så är du en beautyjunkie som jag som gillar att testa nya saker men vill ändå få valuta för pengarna så ska du verkligen kolla in denna sida.

Mitt första möte med märket Paulas Choice var i ett köpcentrum i Bangkok. Jag hade varit inne på hennes webshop tidigare men inte tagit steget och beställ där i från eftersom jag så gärna ville klämma och känna på produkterna innan jag köper dem. Sista kvällen innan vi skulle åka hem till Sverige så såg jag dem inne på ett lite finare apotek i köpcentret. Det var ganska utplockat men jag visste att BHA syran skulle med mig hem. Redan efter första natten såg jag en stor skillnad på min hy, den hade ett glow och efter ca två veckor så började jag se att mina pigment fläckar som hade börjat få på kinderna började att försvinna. Jag behövde inte ta till med concealer där längre.

Efter den dagen har jag inte använt något annat. Så min kvällsrutin består numer av

IMG_7073

Resist Optimal Hydrating Cleanser.  Cleansern tar bort smink och smuts men inte vattenfast mascara så de dagarna jag har det använder jag en rengöringsolja istället.  Sedan varvar jag varannan kväll 2% BHA liquid lotion som jag sveper med en bomullspad över hela ansiktet och halsen och varannan kväll med (för tillfället) Resist weightless advanced repairing toner, en återfuktande toner helt enkelt.

Efter det (och beroende på vilket humör jag är på) använder jag mig av en serum olja från REN omega 3, inga små 2-3 droppar här inte utan en pump till hela ansiktet. Jag älskar den! Jag använder också en super antioxidant serum från PCs Resist linje, helt ok men inte lika bra som RENs omega 3 olja och ibland när jag är riktigt torr så behöver jag komplettera… (just nu handlar det mer om att använda upp tuben och sedan testa något nytt ;))

Så gissa om jag blev överlycklig över att Skincity bestämde sig för att ta in Paulas Choice till Sverige lite innan jul. Visst man kan beställa PC produkter från hennes webshop men den dyra frakten avskräcker mig från att beställa någon enstaka produkt. Då är det väldigt skönt med en svensk webshop som också är väldigt snabba.

/M

disclaimer: Jag är inte på något sätt sponsrad av Paulas choice (I wish) eller skincity utan dessa produkter är köpta för mina egna pengar.

Annons