Länge var jag skeptisk till Sephoras smink borstar. Vet inte riktigt varför men kanske snålmay inom mig som av erfarenhet köpt Åhlens och Kicks borstar och känt ehh. Ok vi kan väl kanske inte jämföra Åhlens och Kicks med Sephora men ändå. Sen var jag ganska nöjd med mina borstar från Ecotools och Real techniques. De är av bra kvalité, fäller inte efter tvättar och höll formen.

Jag menar, jag blev helt frälst av Real techniques expert face brush. Var tidigare en som la foundationen med händerna för att jag tycker att de platta foundation borstarna som fanns då var inget för mig.  Jag fick aldrig till tekniken med dem, det slutade ändå med att jag fick använda händerna.

men men tillbaka till Sephoras borstar. Wow vilken grej. Denna Mineral Powder 45 som jag inte använder mineral smink med utan en flytande foundation är helt fantastiskt. Den buffar in allt och resultatet blir väldigt lätt och naturligt. Den är tjock och stråna är ganska tät packade men den är ändå så himla mjuk och lätt att kontrollera. Love!

Helt klart 5 av 5.

 

Och när jag ändå var igång så blev det lite nya skuggborstar med 😉

/MAY

ps fortfarande helt grön inom wordpress so bare with me ok!

 

Annons